• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • 0753.393.423

 

PRET  BALUSTRADA  ROTUNDA  DIN  ALUMINIU CU STICLA:

A. Vanzare cu montaj inclus:

85 Euro / Ml, montaj inclus sticla Clara 8 mm securizata - ELOXATA

95 Euro / Ml, montaj inclus sticla Mata 8 mm securizata - ELOXATA

115 Euro / Ml, montaj inclus  Colorat Bronze 8 mm securizata - ELOXATA

90 Euro / Ml, montaj inclus sticla Clara 10 mm securizata - ELOXATA

100 Euro / Ml, montaj inclus sticla Mata 10 mm securizata - ELOXATA

Pentru varianta cu profilele Imitatie Lemn, preturile afisate se maresc cu 11 Euro / Ml cu TVA inclus

* Pentru alte tipuri de sticla (fumuriu de 8 sau 10 mm securizat, laminat nesecurizat 4.4.2, laminat securizat 5.5.2, UltraClar 8 sau 10 mm securizat) va rugam sa ne contactati in vederea ofertei personalizate *

 

Costuri suplimentare:

+ 8 Euro / Ml, montaj inclus pt sablare cu model simplu sticla 8, 10 mm

+ 20 Euro / Ml, montaj inclus pentru vopsire orice RAL sticla 8, 10 mm 

+ 7 Euro / Ml, montaj inclus pentru fixare laterala a montantilor

IMPORTANT: Pentru masuratoare de ofertare, inainte de semnarea contractului si incasarea avansului, firma noastra aplica o taxa de deplasare / masuratoare de: 150 lei In Bucuresti, respectiv 180 lei in Judetul Ilfov,  in  afara judetului Ilfov, taxa de deplasare / masuratoare este de 1,8 lei / km x 2.  In cazul semnarii  contractului, taxa  incasata se scade din valoarea toata reiesita.

 

B. Vanzare in regim de KIT

... Euro / Ml - ELOXATA

 

C. Vanzare in regim de DISTRIBUTIE (cu profile la 6 ml), vezi preturi:

1. Profile - AICI

2. Accesorii - AICI

 

In cele ce urmeaza va prezentam atat o serie de informatii pe care le-am considerat de interes pentru toti potentialii nostrii clienti referitoare la balustradele din aluminiu cat si o prezentare de ansamblu, in imagini, a sistemului de baustrada rotunda din aluminiu cu sticla.

 

Balustrada rotunda din aluminiu cu sticla: Clasic. Simplu. Elegant. Excelent - Pentru generatii intregi.

Balustrada din aluminiu cu sticla, are cea mai larga arie de acoperire: case, cladiri rezidentiale, pentru proiecte cladiri comerciale sau de birouri, terase, restaurante, renovari de orice tip, piscine, etc. Pentru scara interioara sau exterioara dreapta sau curba, terasa, balcon, construite pe modelul cu piese pentru sticla fixata intre montanti, pe modelul cu piese pentru sticla fixata in exteriorul montantilor, pe modelul cu profile pentru sticla fixata intre montanti sau in exteriorul lor, sau pe modelul cu spider pentru sticla fixata in exterior, balustrada rotunda din aluminiu cu sticla intregeste personalizarea, eleganta si rafinamentul oricarui spatiu unde sunt instalate.

Prin vastitatea de posibilitati in executia sticlei: simpla securizata de 8 mm, 10 mm sau 12 mm; laminat-securizata 4.4.2 mm, 5.5.2 mm, 6.6.2 mm; simplu laminata 4.4.2 mm, 5.5.2 mm, 6.6.2 mm; clara, mata, vopsita in camp, vopsita cu model, sablata in camp,  sablata cu model, taiata in diferite forme, cu gauri si/sau decupaje pe toata aria panoului de sticla, balustrada rotunda din aluminiu cu sticla intruneste toate cele patru conditii pentru un sistem exceptional: resistenta, panorama nelimitata, estetica perfecta, curatire usoara.

Cu profile si accesorii din aluminiu eloxat, fie in nuanta lucioasa fie mata, in varianta clasica de productie: auriu, argintiu sau inox (café), eloxat color in variante de productie ce acopera o paleta coloristica larga, vopsita ral sau vopsit in sublicormie imitatie lemn (Stejar auriu, Nuc, Mahon, Wenghe si alte nuante) si cu o vasta posibilitate in folosirea diferitelor de tipuri si modele de sticla, balustrada rotunda din aluminiu cu sticla, reprezinta liantul perfect intre siguranta si design impecabil.

In functie de dorinta fiecarui client in parte si de locul de amplasare a balustradei din aluminiu, sticla poate fi inlocuita cu succes de alte materiale: policarbonat, plexiglass, eternit, lemn. Cea mai des intalnita varianta de schimbare a sticlei cu un alt material este: balustrada din aluminiu cu policarbonat, in acest mod se pot realiza cu usurinta GRADURI DIN ALUMINIU CU POLICARBONAT, costurile in comparatie cu sticla fiind evident mult mai mici.

Toate balustradele din aluminiu eloxat oferite de firma noastra, au certificare CE, certificari de rezistenta la impact si certificari de tratare a suprafetelor, durata de viata oferita de producator fiind de peste 50 ani.

Avantajele de a folosi balustrade din aluminiu eloxat:
- eloxarea este garantata 50 ani;
- nu se exfoliaza, nu-si pierde culoarea;
- se monteaza usor si la nevoie se poate demonta, remontajul fiind de asemenea facil;
- fiind un sistem modular, nu se sudeaza, prin acest mod poata fi montata de orice persoana cu o baza de cunostiinte minime, se evita fumul si riscul de a se arde pardoseala sau peretii;
- confera un design placut spatiului, putandu-se cu usurinta curba dupa raza, vopsi in sublicromie Imitatie Lemn sau electrostatic in orice RAL;
- si nu in ultimul rand este o varianta economica, ieftina, pentru o balustrada in comparatie cu inoxul, diferenta putand ajunge si cu 50% mai putin.
 
Unde puteti monta o balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta: 
- la malul marii acolo unde briza sarata este dusmanul altor tipuri de balustrade;
- in piscine, acolo unde calcarul ataca metalele;
- hoteluri, vile, pensiuni, case particulare aflate in zone cu ape minerale izotermale sau hipertermale cu diferite compozitii chimice sulfuroase, clorurate, calcice, sodice, care de asemenea sunt dusmanul altor metale ;
- case particulare:pe casa scarii, balcoane, terase, etc;
- imprejmuire parcari mall-uri;
- imprejmuire piscine;
- blocuri rezidentiale respectabile;

 Putem executa montaj de balustrada din aluminiu cu sticla cu usurinta in orase precum: Bucuresti,  Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Mangalia, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras. De asemenea ne puteti solicita pentru montaj balustrada din aluminiu eloxat, vopsita ral sau imitatie lemn in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)

Cei interesati de distributie sau revanzarea sistemelor noastre de balustrade din aluminiu eloxat, atat la nivel local cat si la nivel national, sunt rugati sa ne contacteze, politica noastra de crestere si dezvoltare se bazeaza  pe o structura de vanzare occidentala ce respecta fair-play-ul comercial, astfel incat sa eliminam concurenta neloiala intre noi si distribuitorii sau revanzatorii nostrii.

Pentru pret balustrada din aluminiu eloxat la gata sau componente cat si pentru alte tipuri de profile din aluminiu, lucrari in aluminiu sau in sticla (standuri si vitrine din sticla, compartimetari din sticla, sisteme de pereti amovibili din sticla, usi glisante, tamplarii din PVC sau Aluminiu, plase insecte, glafuri ferestre, etc) vizitati AICI.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic, pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room.

 

NOTA COMERCIALA:
     1. Pentru lucrari cu montaj, organizam saptamanal sau lunar  PROMOTII ce vor fi comunicate in documente cu titlu promotional atat pe pagina curenta cat si pe pagina Home. Plata tuturor preduselor se face in LEI la cursul ING Bank din data emiterii facturii proforme / fiscale, platii. In cazul in care, datorita gradului mare de ocupare a echipelor de montaj la data semnarii contractului, montajul trebuie programat la o data ulterioara, modalitatea de plata va fi acceasi, iar perioada de programare maxima in acest caz, de la semnare contract la inceperea executiei poate fi cuprinsa intre 7 - 10 zile lucratoare. Programarea montajelor se face doar in baza semnarii contractului de Prestari Servicii si achitarii avansului, in functie de agenda de lucru la acea data.
     2. Preturile pentru lucrari cu montaj sunt valabile pentru Bucuresti si Judetul Ilfov, in afara acestei arii se adauga suplimentar o taxa de deplasare echipa de montaj in functie de distanta si anvergura lucrarii, taxa ce se discuta punctual, pe fiecare proiect in parte.
     3. Pretul pentru lucrari cu montaj a fost intocmit astfelbarele orizontale intermediare de siguranta sunt fixate direct pe montant, montantii fiind fixati pe pardoseala la o distanta de 900 - 950 mm unul fata de altul, inaltimea totala a balustradei Hp = 900 - 950 mm deasupra mainii curente, pentru inlatimi mai mari  sau montantii fixati mai apropiati (750 - 800 - 850 mm unul fata de altul) preturile se vor recalcula. Culori disponibile: Argintiu lucios, Cafe (imitatie inox) lucios. Pentru alte nuante, va rugam sa ne contacati pentru termenul de livrare. Preturile sunt fara intoarcere bare ornament in cazul scarilor, acestea finalizandu-se cu dopuri. In cazul in care clientul doreste, contra cost suplimentar se pot intoarce si coturile In cazul in care, scara are mai mult de 2 intoarceri la 90' sau variabile la intalnirea a doua rampe sau intoarcerea trebuie facuta din trei sau mai multe coturi cu montanti suplimentari, pretul se recalculeaza strict pe obiectiv, in functie de consumul de elemente suplimentare.
     4. Prin KIT balustrada fara montaj punem la dispozitia clientilor, care doresc sa-si execute montajul de balustrada in regie proprie,  sistem balustrada rotunda din aluminiu cu toate profilele debitate la cotele solicitate si toate accesoriile necesare. Montantii debitati sunt echipati cu bulon din atelier, dar calculati ca montaj unul fata de altul la 900 - 950 mm. Preturile sunt intocmite pentru sistem cu fixare pe pardoseala, pt o balustrada cu inaltimea totala de 900 - 950 mm si barele orizontale fixate direct pe montant.Transportul sau costul transportului prin curierat rapid in acest caz, cade in sarcina cumparatorului. Plata se efectueaza 70% avans la lansarea comenzii - 30% la ridicarea / receptionarea marfii.
    5. In cazul achizitiei balustradei rotunde din aluminiu in regim de DISTRIBUTIE, profilele se livreaza la 6 ml. Transportul sau costul transportului prin curierat rapid in acest caz, cade in sarcina cumparatorului. Plata se efectueaza 100%  la lansarea comenzii / ridicarea marfii SAU ramburs prin curierat rapid.
    6. TERMENELE DE EXECUTIE SI /SAU DE LIVRARE, se vor stabili punctual, pe fiecare comanda / livrare in parte.
 
Pentru varianta vopsita in sublicromie IMITATIE LEMN va rugam sa vizitati AICI.
Pentru varianta vopsita electrostatic RAL, va rugam sa ne contactati in vederea ofertei personalizate.
Garantie pentru buna executie in cazul montajului 5 (cinci) ani.
 

 

IMPORTANT: Pentru masuratoare de ofertare, inainte de semnarea contractului si incasarea avansului, firma noastra aplica o taxa de deplasare / masuratoare de: 150 lei In Bucuresti, respectiv 180 lei in Judetul Ilfov,  in  afara judetului Ilfov, taxa de deplasare / masuratoare este de 1,8 lei / km x 2.  In cazul semnarii  contractului, taxa  incasata se scade din valoarea toata reiesita.

Profile - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg

Suporti - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg

Coturi - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg

Dopuri de capat - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.png
 • 5.png

Flanse de podea sau pardoseala - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg
 • 10.jpg
 • 11.jpg

Suporti profile si inele mascare / imbinare - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 3.png
 • 4.png

Conexiuni mobile si fixe - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg

Ancore de otel si ancore chimice pt fixare - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg