• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • 0753.393.423

PREZENTARE MONTAJ BALUSTRADA CU BARE ORIZONTALE: VIDEO AICI

PROMOTIE: AICI

 

PRET BALUSTRADA  PATRATA DIN ALUMINIU  CU BARE  ORIZONTALE: 

A. Vanzare cu montaj inclus:

58 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus, cu 2 bare orizontale  - ELOXATA

61 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus, cu 3 bare orizontale  - ELOXATA

65 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus, cu 4 bare orizontale  - ELOXATA

 

Costuri suplimentare pt oricare din variante:

+ 5 Euro / Ml, TVA si montaj inclus, montaj 2 bare cu suport decorativ pe montant

+ 7 Euro / Ml, TVA si montaj inclus, montaj 3 bare cu suport decorativ pe montant

+ 9 Euro / Ml, TVA si montaj inclus, montaj 4 bare cu suport decorativ pe montant 
 
+ 9 Euro / Ml, cu TVA si montaj inclus pentru prindere laterala 

 

B. Vanzare in regim de KIT

40 Euro / Ml, TVA inclus,  2 bare orizontale intermediare - ELOXATA

43 Euro / Ml, TVA inclus,  3 bare orizontale intermediare - ELOXATA

46 Euro / Ml, TVA inclus,  4 bare orizontale intermediare - ELOXATA

 

C. Vanzare in regim de DISTRIBUTIE (cu profile la 6 ml), vezi preturi:

1. Profile - AICI

2. Accesorii - AICI

 

IMPORTANT: Pentru masuratoare de ofertare, inainte de semnarea contractului si incasarea avansului, firma noastra aplica o taxa de deplasare / masuratoare de: 150 lei In Bucuresti, respectiv 180 lei in Judetul Ilfov.  In cazul semnarii  contractului, la incasarea avansului taxa se scade din valoarea toata reiesita.

NOTA COMERCIALA:

 

     1. Pentru lucrari cu montaj, organizam saptamanal sau lunar  PROMOTII ce vor fi comunicate in documente cu titlu promotional atat pe pagina curenta cat si pe pagina Home. Plata se face in LEI la cursul BNR din data emiterii facturii proforme / fiscale. In cazul in care, datorita gradului mare de ocupare a echipelor de montaj la data semnarii contractului, montajul trebuie programat la o data ulterioara, modalitatea de plata va fi acceasi, iar perioada de programare maxima in acest caz, de la semnare contract la inceperea executiei poate fi cuprinsa intre 7 - 10 zile lucratoare. Programarea montajelor se face doar in baza semnarii contractului de Prestari Servicii si achitarii avansului, in functie de agenda de lucru la acea data.
     2. Preturile pentru lucrari cu montaj sunt valabile pentru Bucuresti si Judetul Ilfov, in afara acestei arii se adauga suplimentar o taxa de deplasare echipa de montaj in functie de distanta si anvergura lucrarii.
     3. Pretul pentru lucrari cu montaj a fost intocmit astfelbarele orizontale intermediare de siguranta sunt fixate direct pe montant, montantii fiind fixati pe pardoseala la o distanta de 900 - 950 mm unul fata de altul, inaltimea totala a balustradei Hp = 900 - 950 mm deasupra mainii curente, pentru inlatimi mai mari  sau montantii fixati mai apropiati (750 - 800 - 850 mm unul fata de altul) preturile se vor recalcula. Culori disponibile: Argintiu lucios, Cafe (imitatie inox) lucios. Pentru alte nuante, va rugam sa ne contacati pentru termenul de livrare. In cazul in care, scara are mai mult de 2 intoarceri la 90' sau variabile la intalnirea a doua rampe sau intoarcerea trebuie facuta din trei sau mai multe coturi cu montanti suplimentari, pretul se recalculeaza strict pe obiectiv, in functie de consumul de elemente suplimentare.
     4. Prin KIT balustrada fara montaj punem la dispozitia clientilor, care doresc sa-si execute montajul de balustrada in regie proprie,  sistem balustrada patrata din aluminiu cu toate profilele debitate la cotele solicitate si toate accesoriile necesare. Montantii debitati pot fi echipati cu bulon din atelier. Preturile sunt intocmite pentru sistem cu fixare pe pardoseala, pt o balustrada cu inaltimea totala de 900 - 950 mm si barele orizontale fixate direct pe montant. Transportul sau costul transportului prin curierat rapid in acest caz, cade in sarcina cumparatorului. Plata se efectueaza 70% avans la lansarea comenzii - 30% la ridicarea / receptionarea marfii.
    5. In cazul achizitiei balustradei patrate din aluminiu in regim de DISTRIBUTIE, profilele se livreaza la 6 ml. Preturile fac referire tot la sistem fixat pe pardoseala cu barele ornamentale fixate direct pe montant, pentru fixare laterala sau fixarea barelor cu suport de traversa pretul se intocmeste strict pe obiectiv.Transportul sau costul transportului prin curierat rapid in acest caz, cade in sarcina cumparatorului. Plata se efectueaza 100%  la lansarea comenzii / ridicarea marfii SAU ramburs prin curierat rapid.
    6. TERMENELE DE EXECUTIE SI /SAU DE LIVRARE, se vor stabili punctual, pe fiecare comanda / livrare in parte.
 
Pentru varianta vopsita in sublicromie IMITATIE LEMN sau electorstatic RAL  va rugam sa ne contactati in vederea ofertei personalizate.
Garantie pentru buna executie in cazul montajului 5 (cinci) ani.
 
In cele ce urmeaza va prezentam atat o serie de informatii pe care le-am considerat de interes pentru toti potentialii nostrii clienti referitoare la balustradele din aluminiu cat si o prezentare de ansamblu, in imagini, a sistemului de baustrada rotunda din aluminiu cu bare de siguranta orizontale.

Balustrade patrate din aluminiu cu bare orizontale: Limbajul formelor drepte – Stil si Perfectiune. Design Exclusivist

Scara, terasa, balcon, parapeti, pentru toate sistemul de balustrada patrata din aluminiu cu bare de siguranta orizontale are utilizari diverse: case, cladiri comerciale si de birouri, hale, devenind prin simpla utilitate un accesoriu arhitectonic de nelipsit.

Eloxata, fie in nuante lucioase fie mate, in variante clasice de productie: auriu, argintiu sau inox (café), vopsita electrostatic RAL, eloxata color in variante de productie ce acopera o paleta coloristica larga sau vopsita in sublicromie imitatie lemn (Stejar auriu, Nuc, Mahon, Wenghe si alte nuante), de balustrada din aluminiu patrata cu profile patrate si rectangulare si accesorii patrate, reprezinta varianta mai ieftina dar nu mai putin durabila decat balustrada din inox, dimpotriva.

Balustrada patrata din aluminiu eloxat cu bare de siguranta orizontale, poate avea montantii de sustinere dispusi cu prindere laterala sau cu prindere in pardoseala, in functie de geometria si design-ul fiecarei lucrari in parte.

Balustrada patrta din aluminiu eloxat cu bare de siguranta orizontale pot fi de asemenea montata in combinatie cu sticla, estetica produsului final este cu siguranta imbatabila.

Toate balustradele din aluminiu eloxat oferite de firma noastra, au certificare CE, certificari de rezistenta la impact si certificari de tratare a suprafetelor, durata de viata oferita de producator fiind de peste 50 ani.

Avantajele de a folosi balustrade din aluminiu eloxat:
- eloxarea este garantata 50 ani;
- nu se exfoliaza, nu-si pierde culoarea;
- se monteaza usor si la nevoie se poate demonta, remontajul fiind de asemenea facil;
- fiind un sistem modular, nu se sudeaza, prin acest mod poata fi montata de orice persoana cu o baza de cunostiinte minime, se evita fumul si riscul de a se arde pardoseala sau peretii;
- confera un design placut spatiului, putandu-se cu usurinta curba dupa raza, vopsi in sublicromie Imitatie Lemn sau electrostatic in orice RAL;
- si nu in ultimul rand este o varianta economica, ieftina, pentru o balustrada in comparatie cu inoxul, diferenta putand ajunge si cu 50% mai putin.
 
Unde puteti monta o balustrada patrata din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta: 
- la malul marii acolo unde briza sarata este dusmanul altor tipuri de balustrade;
- in piscine, acolo unde calcarul ataca metalele;
- hoteluri, vile, pensiuni, case particulare aflate in zone cu ape minerale izotermale sau hipertermale cu diferite compozitii chimice sulfuroase, clorurate, calcice, sodice, care de asemenea sunt dusmanul altor metale ;
- case particulare:pe casa scarii, balcoane, terase, etc, putand-se realiza cu usurinta si alte tipuri de constructii usoare precum foisoare, inchideri de terasa cu acoperis, etc;
- imprejmuire parcari mall-uri;
- imprejmuire piscine;
- blocuri rezidentiale respectabile;

 Putem executa montaj de balustrada patrata din aluminiu cu usurinta in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras.De asemenea ne puteti solicita pentru montaj balustrada patrata din aluminiu eloxat, balustrada patrata din aluminiu vopsita ral sau balustrada patrata din aluminiu imitatie lemn in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)

Cei interesati de distributie sau revanzarea sistemelor noastre de balustrade din aluminiu eloxat, atat la nivel local cat si la nivel national, sunt rugati sa ne contacteze, politica noastra de crestere si dezvoltare se bazeaza  pe o structura de vanzare occidentala ce respecta fair-play-ul comercial, astfel incat sa eliminam concurenta neloiala intre noi si distribuitorii sau revanzatorii nostrii.

Pentru pret balustrada din aluminiu eloxat la gata sau componente cat si pentru alte tipuri de profile din aluminiu, lucrari in aluminiu sau in sticla (standuri si vitrine din sticla, compartimetari din sticla, sisteme de pereti amovibili din sticla, usi glisante, tamplarii din PVC sau Aluminiu, plase insecte, glafuri ferestre, etc) vizitati AICI.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic, pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room.

Profile - sistem patrat cu bare orizontale

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg

Accesorii profile - sistem patrat cu bare orizontale

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg
 • 10.jpg
 • 11.jpg
 • 12.jpg
 • 13.jpg
 • 14.jpg
 • 15.jpg
 • 16.jpg
 • 17.jpg
 • 18.jpg
 • 19.jpg
 • 20.jpg
 • 21.jpg