• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • 0753.393.423
  • slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg
  • slider4.jpg

 

PE STOC, PERMENENT, IMITATIE LEMN NUC!!!

PENTRU PROMOTIE IN CURS VIZITATI: AICI

 

PRET BALUSTRADA ROTUNDA DIN ALUMINIU CU PROFILE IMITATIE LEMN:

A. Vanzare cu montaj inclus:

60 Euro / Ml,  montaj inclus, 2 bare orizontale intermediare 

63 Euro / Ml,  montaj inclus, 3 bare orizontale intermediare 

66 Euro / Ml,  montaj inclus, 4 bare orizontale intermediare 

 

Costuri suplimentare:

4 Euro / Ml, montaj inclus, montaj 2 bare cu suport decorativ pe montant

5 Euro / Ml, montaj inclus, montaj 3 bare cu suport decorativ pe montant
 
- 6 Euro / Ml, montaj inclus, montaj 4 bare cu suport decorativ pe montant
 
- 7 Euro / Ml, montaj inclus, fixare laterala
 
IMPORTANT: Pentru masuratoare de ofertare, inainte de semnarea contractului si incasarea avansului, firma noastra aplica o taxa de deplasare / masuratoare de: 150 lei In Bucuresti, respectiv 180 lei in Judetul Ilfov,  in  afara judetului Ilfov, taxa de deplasare / masuratoare este de 1,8 lei / km x 2.  In cazul semnarii  contractului, taxa  incasata se scade din valoarea toata reiesita.
 
B. Vanzare in regim de KIT:
 

... Euro / Ml,  2 bare orizontale intermediare 

... Euro / Ml, 3 bare orizontale intermediare 

... Euro / Ml, 4 bare orizontale intermediare 

VA RUGAM SOLICITATI PERSONALULUI NOSTRU PRET PENTRU KIT (profile taiate la cotele solicitate si accesoriile necesare)

 

C. Vanzare in regim de DISTRIBUTIE (cu profile la 6 ml), vezi preturi:

1. Profile - AICI

2. Accesorii - AICI

 
 

Balustrada din aluminiu rotunda Imitatie Lemn: Clasic. Simplu. Elegant. Excelent - Pentru generatii intregi.

Balustradele din aluminiu cu bare de siguranta orizontale sau verticale, cu sticla sau combinate (bare de siguranta cu sticla), fie ca vorbim de sistem de profile si accesorii rotunde, fie patrate, fie ca vorbim despre fixarea lor pe pardoseala sau lateral, au aparut din dorinta de a fi varianta mai ieftina din punct de vedere economic (dar cu nimic mai prejos din punct de vedere al duritatii, stabilitatii si designului) a balustradelor din inox.

Odata cu trecerea timpului, nevoia clientilor de a beneficia de rezistenta si designul specific al balustradelor din aluminiu, pe de o parte, iar pe de alta parte de a oferi o nuanta clasica si specifica spatiului prin intermediul amprentei lemnului, a crescut, prin urmare si in baza dezvoltarii permanente a produselor, fabricantii de sisteme din aluminiu au conceput si lansat sistemele de balustrade din aluminiu imitatie lemn, avand la baza asa zisul proces de Sublicromie (impregnarea efectului de lemn pe profile de pe un anumit tip de film)

Elementele din aluminiu (mana curentă şi accesoriile de fixare) sunt executate din aluminiu eloxat, fie în nuanţe lucioase, fie mate, colorile eloxate oferite pot fi: auriu, argintiu, si bronz (café). De asemenea pot fi vopsite electrostatic orice RAL sau imitatie décor lemn (stejar auriu, mahon, nuc, wenge).

Efectele de lemn cele mai uzuale, pe care si noi le oferim cumparatorilor nostrii sunt : Stejar Auriu, Nuc, Mahon si Wenge, pe comanda speciala putand produce si alte nuante efect lemn.

Balustrada din aluminiu imitatie lemn (efect lemn) se poate livra in varianta de profile si accesorii rotunde cat si in varianta de profile si accesorii patrate. In toate cazurile accesoriile sistemelor nu se pot vopsi decat in baza efectului de lemn, nu vor avea amprenta de lemn, sau se pot livra eloxate.

Putem executa montaj de balustrada rotunda sau patrata din aluminiu Imitatie Lemn cu usurinta in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic, pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room-ul nostru.

NOTA COMERCIALA:
     1. Pentru lucrari cu montaj, organizam saptamanal sau lunar  PROMOTII ce vor fi comunicate in documente cu titlu promotional atat pe pagina curenta cat si pe pagina Home. Plata tuturor preduselor se face in LEI la cursul ING Bank din data emiterii facturii proforme / fiscale, platii. In cazul in care, datorita gradului mare de ocupare a echipelor de montaj la data semnarii contractului, montajul trebuie programat la o data ulterioara, modalitatea de plata va fi acceasi, iar perioada de programare maxima in acest caz, de la semnare contract la inceperea executiei poate fi cuprinsa intre 7 - 10 zile lucratoare. Programarea montajelor se face doar in baza semnarii contractului de Prestari Servicii si achitarii avansului, in functie de agenda de lucru la acea data.
     2. Preturile pentru lucrari cu montaj sunt valabile pentru Bucuresti si Judetul Ilfov, in afara acestei arii se adauga suplimentar o taxa de deplasare echipa de montaj in functie de distanta si anvergura lucrarii, taxa ce se discuta punctual, pe fiecare proiect in parte.
     3. Pretul pentru lucrari cu montaj a fost intocmit astfelbarele orizontale intermediare de siguranta sunt fixate direct pe montant, montantii fiind fixati pe pardoseala la o distanta de 900 - 950 mm unul fata de altul, inaltimea totala a balustradei Hp = 900 - 950 mm deasupra mainii curente, pentru inlatimi mai mari  sau montantii fixati mai apropiati (750 - 800 - 850 mm unul fata de altul) preturile se vor recalcula. Culori disponibile: Argintiu lucios, Cafe (imitatie inox) lucios. Pentru alte nuante, va rugam sa ne contacati pentru termenul de livrare. Preturile sunt fara intoarcere bare ornament in cazul scarilor, acestea finalizandu-se cu dopuri. In cazul in care clientul doreste, contra cost suplimentar se pot intoarce si coturile In cazul in care, scara are mai mult de 2 intoarceri la 90' sau variabile la intalnirea a doua rampe sau intoarcerea trebuie facuta din trei sau mai multe coturi cu montanti suplimentari, pretul se recalculeaza strict pe obiectiv, in functie de consumul de elemente suplimentare.
     4. Prin KIT balustrada fara montaj punem la dispozitia clientilor, care doresc sa-si execute montajul de balustrada in regie proprie,  sistem balustrada rotunda din aluminiu cu toate profilele debitate la cotele solicitate si toate accesoriile necesare. Montantii debitati sunt echipati cu bulon din atelier, dar calculati ca montaj unul fata de altul la 900 - 950 mm. Preturile sunt intocmite pentru sistem cu fixare pe pardoseala, pt o balustrada cu inaltimea totala de 900 - 950 mm si barele orizontale fixate direct pe montant.Transportul sau costul transportului prin curierat rapid in acest caz, cade in sarcina cumparatorului. Plata se efectueaza 70% avans la lansarea comenzii - 30% la ridicarea / receptionarea marfii.
    5. In cazul achizitiei balustradei rotunde din aluminiu in regim de DISTRIBUTIE, profilele se livreaza la 6 ml. Transportul sau costul transportului prin curierat rapid in acest caz, cade in sarcina cumparatorului. Plata se efectueaza 100%  la lansarea comenzii / ridicarea marfii SAU ramburs prin curierat rapid.
    6. TERMENELE DE EXECUTIE SI /SAU DE LIVRARE, se vor stabili punctual, pe fiecare comanda / livrare in parte.
 
Pentru varianta vopsita in sublicromie IMITATIE LEMN va rugam sa vizitati AICI.
Pentru varianta vopsita electrostatic RAL, va rugam sa ne contactati in vederea ofertei personalizate.
Garantie pentru buna executie in cazul montajului 5 (cinci) ani.
 

 

IMPORTANT: Pentru masuratoare de ofertare, inainte de semnarea contractului si incasarea avansului, firma noastra aplica o taxa de deplasare / masuratoare de: 150 lei In Bucuresti, respectiv 180 lei in Judetul Ilfov,  in  afara judetului Ilfov, taxa de deplasare / masuratoare este de 1,8 lei / km x 2.  In cazul semnarii  contractului, taxa  incasata se scade din valoarea toata reiesita.