• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • 0747.540.573
  • 01.jpg

Pentru preturi balustrade din fier, balustrade din fier forjat, porti din fier cu elemente de fier forjat, garduri din fier cu elemente din fier forjat, grilaje din fier cu elemente din fier forjat, vizitati: AICI

In vederea satisfacerii tuturor dorintelor clientilor nostrii si in baza responsabilitatilor pe care ni le-am asumat privind dezvoltarea permenenta a serviciilor si produselor, am creat in cadrul firmei noastre departamentul de Confectii Metalice, in cadrul caruia executam, pe baza de comanda ferma: scari, balustrade, garduri si porti, usi de garaj, grilaje, structuri usoare.

Executia confectiilor metalice o putem fie pe modelele propuse de client, fie pe modele propuse de catre noi.

In vederea realizarii unor modele exclusiviste, cat mai placute din punct de vedere al designului si cu robustetea necesara, putem imbina formele drepte sau rectangulare ale fierului cu modele sau elemente din fier forjat, cu lemn, cu sticla, policarbonat, indiferent de tipul de confectie realizata.


Executam prin intermediul departamentului de confectii metalice, orice tip de lucrare in domeniu:

  1. Balustrade din fier: rotund, rectangular, patrat; in variante cu fier forjat, fier cu lemn, fier cu sticla, fier cu sticla si cu lemn, atat cu confectie si montaj la gata ( cu grund si vopsea ) cat si doar confectie, montajul ramanand in sarcina clientului sau partenerilor.

  2. Porti din fier cu profile otel rotunde, patrate, rectangulare sau din fier forjat, cu modele standard sau modele propuse de client, atat cu design simplu cat si cu design complex (cu ornamente).

  3. Garduri din fier cu profile otel rotunde, patrate, rectangulare sau din fier forjat, cu modele standard sau modele propuse de client, pentru ansambluri rezidentiale, case, gradini, institutii.

  4. Scari din fier

  5. Rampe din fier

  6. Grilaje din fier pentru usi, ferestre, intrari.

  7. Porti si usi pentru garaje din fier cu tabla.

  8. Copertine din fier, copertine din fier cu sticla, pergole din fier.

  9. Structuri usoare din fier: bolte, chioscuri, foisoare, etc

  10. Structuri grele din fier: constructii de mare anvergura, hale, etc

  11. Lucrari de reambientare a structurilor din fier vechi: slefuire, vopsire, resudare, completare, etc.

Vopsea pentru confectii metalice executate de noi: clasica (la pensula), electrostatica RAL sau in policromie Iminatie Lemn (stejar auriu, nuc, mahon,wenghe, dar si alte nuante)