• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • 0747.540.573
  • 01.jpg

PRET BALUSTRADA PROFESIONALA DIN ALUMINIU: TULIPAN

90 Euro / Ml, TVA si montaj inclus, cu 6 - 8 bare verticale rotunde de siguranta / ml;

Pentru proiecte rezidentiale mai mari de 50 ml balustrada, pretul se intocmeste strict pe obiectiv.

*) Garantie pentru buna executie: 7 (sapte) ani

Detalii pret: montantii fixati pe pardoseala, inaltimea totala a balustradei H = 900 - 950 mm deasupra mainii curente. Culori disponibile: Cafe (imitatie inox) lucios sau mat. Pentru montaje in afara Bucurestiului sau judetului Ilvof se adauga suplimentar o taxa de deplasare echipa montaj in functie de distanta si anvergura lucrarii (timpul de montaj)

Sistemul TULIPAN KIT 850, NU este pe stoc, se livreaza numai pe comanda ferma, termenul de livrare fiind intre 2 - 4 saptamani de la semnare contract si plata avans / plata, in functie de marimea comenzii. 

Sistemul de balustradă profesional din aluminiu eloxat cu bare verticale de siguranta TULIPAN, a fost special conceput pentru a oferi soluții cu aspect deosebit si un foarte bun raport eficienta – cost. Sistemul este conform cu normele de construcție ale UE. Sistemul nostru balustrada este complet modular, făcându-l adecvat pentru utilizare ca un dispozitiv de siguranță. Plecand de la proiectarea si fabricarea sistemului TULIPAN si pana la instalarea acestuia in spatiul tau, inginerii nostrii au toate cunoștințele și experiența necesare pentru a transforma toate planurile designerilor tai în realitate, oferind atat protectia dorita cat si designul desavarsit urmarit printr-un sistem de balustrada modulara din aluminiu eloxat certificat complet atat cu normele de productie si montaj la standardele impuse de UE cat si certificare de rezistenta la impact Giordano Studio, certificare impusa de normele pentru siguranta in constructii pentru constructii rezidentiale cu mai mult de doua etaje..

Oferim o gamă largă de aplicații comerciale și private, inclusiv birouri, retail, hoteluri, apartamente, scari, balcoane, terase, avand de partea noastra un partener cu un istoric puternic în proiectarea si fabricarea de solutii adaptate la un anumit proiect sau clădire.

Balustradele profesionale din aluminiu eloxat TULIPAN cu bare de siguranta verticale sunt compuse din trei elemente importante:
- KIT ul de montant, care contine toate elementele necesare montajului: montantul propriu-zis impreuna cu flansa de fixare in pardoseala sau lateral, articulatia mana curenta / montant, piesele pentru fixarea barelor de siguranta verticale
- Mana curenta ce inchide armonios KIT ul de montant ( poate fii rotunda sau patrata/rectangulara )
- Bara de siguranta verticala Ø16 sau 16 x16.

KIT ul TULIPAN se livreaza complet echipat si gata pentru montaj la dimensiuni (inaltimi) cuprinse intre 400 – 1100 mm, din 50 in 50 mm, posibilitatea de montaj a barelor de siguranta orizontale fiind de la 2 la 7 bare pe fiecare KIT.

Pentru PRETURI ale KIT ului TULIPAN, in  functie de inlatimea solicitata, va rugam sa vizitati:: AICI .

Preturile pentru mana curenta, barele de siguranta, impreuna cu accesoriile acestora sunt cele afisate de firma noastra pe site-uri si in listele de pret oficiale.

KIT ul TULIPAN se livreaza exclusiv eloxat in varianta Cafe (imitatie inox) cu acoperire lucioasa sau mata, mana curenta, si barele de siguranta  se pot livra eloxat, vopsit electrostatic RAL sau imitatie decor lemn (stejar auriu, nuc, mahon, wenge), iar accesoriile acestora se pot livra eloxate sau vopsite RAL.

Oferim clientilor sistemele de balustrada din aluminiu eloxat TULIAN, fie in regim de distributie: profile si kit uri - confectia si instalarea fiind in sarcina distribuitorului, fie catre client final gata executate - confectia si instalarea fiind puse la dispozitie de firma noastra, atat in Bucuresti cat si in orice oras din tara. Pentru confectia si montajul sistemului TULIPAN oferim 10 ani garantie.

Cei interesati de distributia sau revanzarea sistemelor noastre de balustrade din aluminiu eloxat, atat la nivel local cat si la nivel national, sunt rugati sa ne contacteze, politica noastra de crestere si dezvoltare s-a bazat inca de la infiintarea societatii pe o structura de vanzare occidentala ce respecta fair-play-ul commercial, astfel incat sa eliminam concurenta neloiala intre noi si distribuitorii sau revanzatorii nostrii.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic sau pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room-ul.