• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • 0747.540.573
  • 01.jpg

Sistemul de balustradă din sticla profesional IRIS a fost special conceput pentru a oferi soluții cu aspect deosebit si un foarte bun raport eficienta – cost. Sistemul este conform cu normele de construcție ale UE. Sistemul nostru balustrada este complet modular, făcându-l adecvat pentru utilizare ca un dispozitiv de siguranță. Plecand de la proiectarea si fabricarea sistemului IRIS si pana la instalarea acestuia in spatiul tau, inginerii nostrii au toate cunoștințele și experiența necesare pentru a transforma toate planurile designerilor tai în realitate, oferind atat protectia dorita cat si designul desavarsit urmarit printr-un sistem de balustrada modulara din aluminiu eloxat certificat complet atat cu normele de productie si montaj la standardele impuse de UE cat si certificare de rezistenta la impact Giordano Studio.

ALCONI – Railing Solution oferă o gamă largă de aplicații comerciale și private, inclusiv birouri, retail, hoteluri, apartamente, scari, balcoane, terase, avand de partea noastra un partener cu un istoric puternic în proiectarea si fabricarea de solutii adaptate la un anumit proiect sau clădire.

Sistemul de balustrada din sticla IRIS este construit pe doua tipuri de modele:
1. IRIS A1, modelul cu piese orizontale pentru fixare sticla, capace laterale ornamentale si mana curenta
2. IRIS A2, modelul cu piese verticale pentru fixare sticla (picioruse) si mana curenta.

Balustradele din sticla profesionale IRIS, sunt compuse din trei elemente importante:

- KIT vertical sau orizontal pentru fixare sticla
- Mana curenta ce se monteaza pe sticla
- Sticla executata la standarde europene

Pentru PRETURI sistem balustrada din sticla IRIS A1, compus din piese fixare sticla, capace laterale ornamentale si mana curenta petru sticla, va rugam sa vizitati: AICI , paginile 1 si 2 pentru piese si capace ornamentale, respectiv pagina 10 pt mana curenta si accesoriile acesteia.

Pentru preturi sistem balustrada din sticla IRIS A2, va rugam sa ne contactati.

Toate sistemele se livreaza eloxat intr-o variatie armonioasa de culori, vopsit electrostatic RAL sau imitatie decor lemn.

ALCONI – Railing Solution, ofera clientilor sistemele de balustrada din aluminiu eloxat pentru sticla IRIS, fie in regim de distributie: profile si kit uri - confectia si instalarea fiind in sarcina distribuitorului, fie catre client final gata executate - confectia si instalarea fiind puse la dispozitie de firma noastra, atat in Bucuresti cat si in orice oras din tara. Pentru confectia si montajul sistemului IRIS oferim 10 ani garantie.

Cei interesati de distributia sau revanzarea sistemelor noastre de balustrade din aluminiu eloxat, atat la nivel local cat si la nivel national, sunt rugati sa ne contacteze, politica noastra de crestere si dezvoltare s-a bazat inca de la infiintarea societatii pe o structura de vanzare occidentala ce respecta fair-play-ul commercial, astfel incat sa eliminam concurenta neloiala intre noi si distribuitorii sau revanzatorii nostrii.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic sau pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room-ul.