• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • 0747.540.573
 • 1.jpg

Importator direct si reprezentant pentru Romania

 

Termen de livrare: 30 zile lucratoare de la semnare contract si confirmarea incasarii avansului

Pentru lucrari executate la gata, cu sticla si montaj, atat in Bucuresti cat si in tara, va rugam sa ne contactati.

Pentru oferte personalizate va rugam sa ne trimiteti un mail pe: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

PREZENTARE MONTAJ ELEGANT M50: VIDEO AICI

 

 

PRET SISTEM BALUSTRADA DIN STICLA (fara sticla, fara montaj)

1. Pentru montaj pe pardoseala:

126 Euro / Ml + TVA, fara mana curenta pt sticla -  PROFILE ELOXATE

136 Euro / Ml + TVA, cu mana curenta patrata pentru st - PROFILE ELOXATE

140 Euro / Ml + TVA, cu mana curenta rotunda pentru st - PROFILE ELOXATE

 

2. Pentru montaj cu talpa incastrata in pardoseala:

116 Euro / Ml + TVA, fara mana curenta pt sticla -  PROFILE ELOXATE

126 Euro / Ml + TVA, cu mana curenta patrata pentru st - PROFILE ELOXATE

130 Euro / Ml + TVA, cu mana curenta rotunda pentru sti - PROFILE ELOXATE

 

Pentru preturi sticla laminat-securizata cu cant, va rugam vizitati AICI

 

NOTA COMERCIALA:
     1.  Pentru vizualizarea intregului sistem ELEGANT M50, dedicat numai montajului sticlei 16 mm, va rugam vizitati AICI
     2. Atat capacele laterale cat si mainile curente sunt livrate cu garnitura de etansare pentru sticla de 16 mm. 
     3. Preturile afisate sunt valabile pentru cantitati cuprinse raportate la lungimea piesei principale de fixare 2 ml. Peste 60 ml, se pot acorda discounturi intre  5 - 15% in functie de cantitate, pe oricare din varianta solicitata
     4. Plata se face in LEI la cursul BNR + 2% din data emiterii facturii proforme / fiscale. Plata se face 80% avans la semnarea contractului si lansarea comenzii ferme - 20% la ridicare sau ramburs prin curierat rapid.  Costul transportului sau transportului prin curierat rapid cade in sarcina Cumparatorului.
     5. Termenul de livrare:
            d) Exista posibilitatea ca, in functie de anumiti parametrii ce tin strict de producator, termenul de livrare sa fie mai mare sau mai mic, produsul ELEGANT M50 se executa (produce) numai in baza de comanda ferma, termenul efectiv de livrare se va confirma pe fiecare comanda in parte in acest caz.  
     6. Pentru detalii tehnice privind intocmirea preturilor va rugam sa ne contactati.  
     7. Pentru oferte CU STICLA si MONTAJ, va rugam de asemenea sa ne contactati in vederea intocmirii ofertelor personalizate, garantia oferita pentru buna executie in acest caz fiind de 7 (sapte) ani. 
     8. Toate profiele necesare sistemului, capace laterale si mana curenta se livreaza eloxat la 6 ml in doua variante de nuante: culoarea aluminiului (Argintiu) si Inox (nuanta mai inchisa, cafe), doar cu acoperire lucisa.
     9. Pentru clientii care doresc debitarea profilelor la cote solicitate atat pe drept cat si in unghi de 45', preturile se maresc cu 5% iar toate resturile tehnologice rezultate din taiere vor fi livrate clientului. 
     11. Putem oferi posibilitatea livrarii profilelor vopsite in sublicromie Imitatie Lemn sau elcatrostatic RAL, in acest caz va rugam sa ne contactati pentru oferte persoanlizate si termene de livrare. 

 

 

Pentru DETALII TEHNICE ELEGANT M50 vizitati AICI

 

M50 reprezinta incununarea succesului sistemului ELEGANT pentru instalarea dubla: pe pardoseala si in pardoseala. Permite montajul sticlei de 16 mm sau 20 mm si se poate instala cu usurinta atat pe pardoseala cat si incastrat in pardoseala, in ambele cazuri rezistenta sistemului este imbatabila. Capacele ornamentale si livreaza eloxat la 6 ml,insa la cerere pot fi livrate vopsit RAL sau vopsit Imitatie Lemn, preturile in acest caz se stabilesc pe fiecare contract / comanda in parte.

Instalare rapida, panorama nelimitata, optiunea unei estetici desavarsite prin cele trei tipuri de capace ornamentale eloxate (lateral exterior, lateral interior si superior), inalte performante statice.

Garantia de buna executie in cazul sistemelor cu montaj si sticla: 7 (sapte) ani
Durata de viata a produselor: peste 30 (treizeci) ani

Toate sistemele de balustrade cu sticla ELEGANT sunt agrementate si certificate privind testele de rezistenta la impact (Giordano Studio) si patentate de catre producator la nivel mondial, oferind posibilitati multiple pentru orice tip de constructie, fie ca montajul sistemelor de balustrade trebuie facut pe pardoseala sau in pardoseala, lateral pe profile sau lateral pe elemente de fixare monopunct, pe locuri drepte sau curbe. In functie de tipul de sistem ELEGANT optat, sticla folosita poate varia intre grosimi incepand cu 8 pana la 25 mm.

Pentru cereri de oferte va rugam sa ne contactati telefonic, sa ne transmiteti un email sau sa ne vizitati in show room-ul nostru.

Componente sistem M 50

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.png
 • 5.png

Varietate profile mana curenta sticla - M 50

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg

Varietate de conexiuni mana curenta sticla - M 50

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg