• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • 0747.540.573

PRET  MANA CURENTA ROTUNDA SAU PATRATA DIN ALUMINIU, PE PERETE sau ATIC:

Preturi actualizate - valabile incepand cu 12.11.2018. 

 

I. MANA CURENTA PE PERETE

 

a) Mana curenta ROTUNDA din aluminiu eloxat fixata pe perete cu PIESE ECONOMICE:

1. 18 Euro / Ml cu montaj inclus, pe plan drept / inclinat, fara coturi de intoarcere - ELOXATA

2. 20 Euro / Ml cu  montaj inclus, pe plan drept / inclinat CU coturi de intoarcere - ELOXATA

3. 22 Euro / Ml cu montaj inclus - mana curenta IMITATIE LEMN fara coturi intoarcere

4. 24 Euro / Ml cu montaj inclus - mana curenta IMITATIE LEMN CU coturi intoarcere

 

b) Mana curenta ROTUNDA din aluminiu eloxat fixata pe perete cu PIESE PROFESIONALE:

1. 28 Euro / Ml cu montaj inclus, pe plan drept / inclinat, fara coturi de intoarcere - ELOXATA

2. 30 Euro / Ml cu  montaj inclus, pe plan drept / inclinat CU coturi de intoarcere - ELOXATA

3. 32 Euro / Ml cu montaj inclus - mana curenta IMITATIE LEMN fara coturi intoarcere

4. 34 Euro / Ml cu montaj inclus - mana curenta IMITATIE LEMN CU coturi intoarcere

 

c) Mana curenta RECTANGULARA din aluminiu eloxat fixata pe perete cu PIESE PROFESIONALE:

1. 30 Euro / Ml cu montaj inclus, pe plan drept / inclinat, fara coturi de intoarcere - ELOXATA

2. 35 Euro / Ml cu  montaj inclus, pe plan drept / inclinat CU coturi de intoarcere - ELOXATA

3. 39 Euro / Ml cu montaj inclus - mana curenta IMITATIE LEMN fara coturi intoarcere

4. 45 Euro / Ml cu montaj inclus - mana curenta IMITATIE LEMN CU coturi intoarcere

 

ALTE DETALII OFERTA. TERMENE SI CONDITII

1. Coturile folosite la intoarcere mana curenta sunt cele variabile. 

2. Termenul de livrare si montaj variaza in functie de tipul mainilor curente folosite, daca sunt eloxate sau daca sunt imitatie lemn.. Montajul nu va demara mai devreme de 3 zile lucratoare sau mai tarziu de 5 zile lucratoare de la data semnarii contractului si incasarii avansului. Timpul efectiv de montaj variaza intre 1 - 5 zile lucratoare in functie de cantitate. Pentru variantele Imitatie Lemn peste termenul efectiv de montaj se mai adauga intre 12 - 18 zile lucratoare pentru vopsire profile in sublicromie Imitatie Lemn

3. Preturile sunt exprimate in Euro, firma noastra nefiind platitoare de TVA, TVA-ul fiind zero. Plata contractelor se face in Lei la cursul  de referinta EURO - LEU al BNR + 1.5% din data emiterii facturii.

4. Plata standard a contractelor pentru balustrade din aluminiu eloxat cu sticla se face: 60% avans - 40% la finalizarea lucrarii. Pentru plata 75% avans - 25% la finalizarea lucrarilor oferim 3% discount. Pentru plata in numerar a contractelor oferim 5% discount suplimentar la pretul total final reiesit!

5. Garantia de buna executie: 3 (trei) ani

 IMPORTANT: Pentru masuratoare de ofertare, inainte de semnarea contractului si incasarea avansului, firma noastra aplica o taxa de deplasare / masuratoare de: 200 lei In Bucuresti200 lei in orasul Constanta, respectiv  200 lei in localitatile limitrofe orasului Constanta si 200 lei in Judetul Ilfov,  in  afara judetului Ilfov sau in tara, taxa de deplasare / masuratoare este de 1,8 lei / km x 2.  In cazul semnarii  contractului, taxa  incasata se scade din valoarea toata reiesita.

 

II. MANA CURENTA PE ATIC /  ZIDARIE

 

a) Mana curenta ROTUNDA din aluminiu, fixata pe atic / zidarie:

1. 24 Euro / Ml cu  montaj inclus, H = max 350 mm deasupra mana curenta - ELOXATA

2. 34 Euro / Ml cu  montaj inclus, H = max 350 mm deasupra mana curenta - IMITATIE LEMN

 

b) Mana curenta RECTANGULARA din aluminiu fixata pe atic / zidarie:

1. 26 Euro / Ml cu  montaj inclus, H = max 350 mm deasupra mana curenta - ELOXATA

2. 39 Euro / Ml cu  montaj inclus, H = max 350 mm deasupra mana curenta - IMITATIE LEMN

 

ALTE DETALII OFERTA. TERMENE SI CONDITII

1. Coturile folosite la intoarcere mana curenta sunt cele fixe.

2. Preturile sunt calculate la o inaltime totala de max 350 mm deasupra mana curenta. Pentru inaltimi mai mari pretul se recalculeaza.

3. Termenul de livrare si montaj variaza in functie de tipul mainilor curente folosite, daca sunt eloxate sau daca sunt imitatie lemn.. Montajul nu va demara mai devreme de 3 zile lucratoare sau mai tarziu de 5 zile lucratoare de la data semnarii contractului si incasarii avansului. Timpul efectiv de montaj variaza intre 1 - 5 zile lucratoare in functie de cantitate. Pentru variantele Imitatie Lemn peste termenul efectiv de montaj se mai adauga intre 12 - 18 zile lucratoare pentru vopsire profile in sublicromie Imitatie Lemn

4. Preturile sunt exprimate in Euro, firma noastra nefiind platitoare de TVA, TVA-ul fiind zero. Plata contractelor se face in Lei la cursul  de referinta EURO - LEU al BNR + 1.5% din data emiterii facturii.

5. Plata standard a contractelor pentru balustrade din aluminiu eloxat cu sticla se face: 60% avans - 40% la finalizarea lucrarii. Pentru plata 75% avans - 25% la finalizarea lucrarilor oferim 3% discount. Pentru plata in numerar a contractelor oferim 5% discount suplimentar la pretul total final reiesit!

6. Garantia de buna executie: 3 (trei) ani

 IMPORTANT: Pentru masuratoare de ofertare, inainte de semnarea contractului si incasarea avansului, firma noastra aplica o taxa de deplasare / masuratoare de: 200 lei In Bucuresti200 lei in orasul Constanta, respectiv  200 lei in localitatile limitrofe orasului Constanta si 200 lei in Judetul Ilfov,  in  afara judetului Ilfov sau in tara, taxa de deplasare / masuratoare este de 1,8 lei / km x 2.  In cazul semnarii  contractului, taxa  incasata se scade din valoarea toata reiesita.

 

 

Mana curenta din aluminiu pe perete sau pe atic, din aluminiu eloxat, vopsita RAL sau vopsita in sublicromie imitatie lemn, fie rotunda fie patrata, este solutia perfecta pentru realizarea unui punct de sprijin pe scarile unde spatiul nu permite montajul unei balustrade sau pe scarile unde folosirea mainii curente a balustradei montate este anevoioasa (de exemplu pe scrarile rotunde). De asemenea este indicat montajul si pe suprafete liniare, nu numai pe suprafete inclinate. In locatii precum: case, spatii comerciale, spitale, scoli si gradinite, azile de batrani, spatii comerciale sau industriale cu suprafete de pardoseli alunecoase, intrari in scari de bloc sau institutii, scari de incendiu sau de subsol si cu doua variante de prindere in functie de suprafata pe care se monteaza si de lungimea tronsonului, mana curenta pe perete este solutia economica si practica cea mai indicate.

Toate balustradele din aluminiu eloxat oferite de firma noastra, au certificare CE, certificari de rezistenta la impact si certificari de tratare a suprafetelor, durata de viata oferita de producator fiind de peste 30 ani.

Oferim clientilor sistemele de balustrada din aluminiu eloxat fie in regim de distributie: profile si accesorii - confectia si instalarea fiind in sarcina distribuitorului, fie catre client final gata executate - confectia si instalarea fiind puse la dispozitie de firma noastra, atat in Bucuresti cat si in orice oras din tara. Pentru confectie si montaj, oferim 5 ani garantie.

Cei interesati de distributie sau revanzare a sistemelor noastre de balustrade din aluminiu eloxat, atat la nivel local cat si la nivel national, sunt rugati sa ne contacteze, politica noastra de crestere si dezvoltare s-a bazat inca de la infiintarea societatii pe o structura de vanzare occidentala ce respecta fair-play-ul commercial, astfel incat sa eliminam concurenta neloiala intre noi si distribuitorii sau revanzatorii nostrii.

Pentru preturi sistem balustrade din aluminiu eloxat la gata sau componente, vizitati AICI, sectiunea PRETURI.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic sau pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room-ul nostru.

Profile si accesorii - sistem rotund - mana curenta pe perete

 • 1.jpg
 • 1b.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg
 • 10.jpg