• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • 0747.540.573

PRET  MANA CURENTA ROTUNDA DIN ALUMINIU, PE PERETE sau ATIC:

- 20 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus, pe plan drept / inclinat, fara coturi de intoarcere - ELOXATA

25 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus, pe plan drept / inclinat CU coturi de intoarcere - ELOXATA

35 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus - VOPSITA RAL in oricare din variantele de mai sus

40 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus - IMITATIE LEMN in oricare din variantele de mai sus

+ 8 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus pentru fixarea pe ATIC la o inaltime de 15 - 20 cm

+ 8 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus pentru fixare mana curenta pe piese profesionale

- + 5 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus roluire pe curb

Detalii pret: Mana curenta din aluminiu eloxat fixata pe perete (indiferent de materialul din care este facut peretele) cu 2 piese de fixare mana curenta / perete tip "manuta" fixate la maxim 1,2 ml una fata de alta, dopuri de capete si coturi pentru intoarceri sau urcari la 90' sau variabile. Culori disponibile: Argintiu Lucios, Cafe (imitatie inox) lucios. Pentru montaje in afara Bucurestiului sau judetului Ilvof se adauga suplimentar o taxa de deplasare echipa montaj in functie de distanta si anvergura lucrarii (timpul de montaj)

Mana curenta din aluminiu pe perete sau pe atic, din aluminiu eloxat, vopsita RAL sau vopsita in sublicromie imitatie lemn, fie rotunda fie patrata, este solutia perfecta pentru realizarea unui punct de sprijin pe scarile unde spatiul nu permite montajul unei balustrade sau pe scarile unde folosirea mainii curente a balustradei montate este anevoioasa (de exemplu pe scrarile rotunde). De asemenea este indicat montajul si pe suprafete liniare, nu numai pe suprafete inclinate. In locatii precum: case, spatii comerciale, spitale, scoli si gradinite, azile de batrani, spatii comerciale sau industriale cu suprafete de pardoseli alunecoase, intrari in scari de bloc sau institutii, scari de incendiu sau de subsol si cu doua variante de prindere in functie de suprafata pe care se monteaza si de lungimea tronsonului, mana curenta pe perete este solutia economica si practica cea mai indicate.

Toate balustradele din aluminiu eloxat oferite de firma noastra, au certificare CE, certificari de rezistenta la impact si certificari de tratare a suprafetelor, durata de viata oferita de producator fiind de peste 30 ani.

Oferim clientilor sistemele de balustrada din aluminiu eloxat fie in regim de distributie: profile si accesorii - confectia si instalarea fiind in sarcina distribuitorului, fie catre client final gata executate - confectia si instalarea fiind puse la dispozitie de firma noastra, atat in Bucuresti cat si in orice oras din tara. Pentru confectie si montaj, oferim 5 ani garantie.

Cei interesati de distributie sau revanzare a sistemelor noastre de balustrade din aluminiu eloxat, atat la nivel local cat si la nivel national, sunt rugati sa ne contacteze, politica noastra de crestere si dezvoltare s-a bazat inca de la infiintarea societatii pe o structura de vanzare occidentala ce respecta fair-play-ul commercial, astfel incat sa eliminam concurenta neloiala intre noi si distribuitorii sau revanzatorii nostrii.

Pentru preturi sistem balustrade din aluminiu eloxat la gata sau componente, vizitati AICI, sectiunea PRETURI.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic sau pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room-ul nostru.

Profile si accesorii - sistem rotund - mana curenta pe perete

 • 1.jpg
 • 1b.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg
 • 10.jpg