• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • 0753.393.423

PREZENTARE MONTAJ BALUSTRADA CU STICLA (model pe piese): VIDEO AICI

PRET BALUSTRADA PATRATA DIN ALUMINIU CU STICLA:

A. Vanzare cu montaj inclus:

1. Pentru balcoane / terase:

75 Euro / Ml, TVA si montaj inclus sticla clara 8 mm securizata - ELOXATA

85 Euro / Ml, TVA si montaj inclus sticla clara 10 mm securizata - ELOXATA

 

2. Pentru scari:

115 Euro / Ml, TVA si montaj inclus sticla clara 8 mm securizata - ELOXATA

125 Euro / Ml, TVA si montaj inclus sticla clara 10 mm securizata - ELOXATA

* Pentru alte tipuri de sticla (fumuriu de 8 sau 10 mm securizat, laminat nesecurizat 4.4.2, laminat securizat 5.5.2, UltraClar 8 sau 10 mm securizat) va rugam sa ne contactati in vederea ofertei personalizate *

3. Costuri suplimentare:

+ 5 Euro / Ml, TVA si montaj inclus pentru sablare plina sticla 8, 10 mm

+ 8 Euro / Ml, TVA si montaj inclus pt sablare cu model simplu sticla 8, 10 mm

+ 20 Euro / Ml, TVA si montaj inclus pentru vopsire orice RAL sticla 8, 10 mm 

 

+ 11 Euro / Ml, TVA si montaj inclus pentru fixare laterala a montantilor

 

B. Vanzare in regim de KIT, pentru scari sau balcoane:

1. KIT balustrada, fara montaj (cu profile taiate la cote solicitate):

35 Euro / Ml, TVA inclus / ML - ELOXATA

 

C. Vanzare in regim de DISTRIBUTIE (cu profile la 6 ml), vezi preturi:

IMPORTANT: Pentru masuratoare de ofertare, inainte de semnarea contractului si incasarea avansului, firma noastra aplica o taxa de deplasare / masuratoare de: 150 lei In Bucuresti, respectiv 180 lei in Judetul Ilfov.  In cazul semnarii  contractului, la incasarea avansului taxa se scade din valoarea toata reiesita.

NOTA COMERCIALA:
     1. Pentru lucrari cu montaj, preturile afisate sunt cu titlu PROMOTIONAL, pana la 31.10.2016. Plata se face in LEI la cursul BNR + 2% din data emiterii facturii proforme / fiscale. In cazul in care, datorita gradului mare de ocupare a echipelor de montaj la data semnarii contractului, montajul trebuie programat la o data ulterioara, modalitatea de plata va fi acceasi, iar perioada de programare maxima in acest caz, de la semnare contract la inceperea executiei poate fi cuprinsa intre 7 - 10 zile lucratoare. 
     2. Preturile pentru lucrari cu montaj sunt valabile pentru Bucuresti si Judetul Ilfov, in afara acestei arii se adauga suplimentar o taxa de deplasare echipa de montaj in functie de distanta si anvergura lucrarii.
     3. Pretul pentru lucrari cu montaj a fost intocmit astfelbalustrada rotunda din aluminiu cu sticla  fixata intre montanti pe piese simple (fixe, nereglabile), sticla avand o inaltime efectiva de 500 - 650 mm. Montantii sunt fixati pe pardoseala la o distanta de 900 - 950  mm unul fata de altul, inaltimea totala a balustradei Hp = 900 - 950 mm deasupra mainii curente. Pentru inlatimi mai mari  sau montantii fixati mai apropiati (750 - 800 - 850 mm unul fata de altul) preturile se vor recalcula. In cazul in care, scara are mai mult de 2 intoarceri la 90' sau variabile la intalnirea a doua rampe sau intoarcerea trebuie facuta din trei sau mai multe coturi cu montanti suplimentari, pretul se recalculeaza strict pe obiectiv, in functie de consumul de elemente suplimentare. Culori disponibile: Argintiu lucios, Cafe (imitatie inox) lucios. Pentru alte nuante, va rugam sa ne contacati pentru termenul de livrare. 
     4. Prin KIT balustrada fara montaj punem la dispozitia clientilor, care doresc sa-si execute montajul de balustrada in regie proprie,  sistem balustrada rotunda din aluminiu cu toate profilele debitate la cotele solicitate sau reiesite din calcule si toate accesoriile necesare.  Montantii debitati sunt echipati cu bulon din atelier, dar calculati ca montaj unul fata de altul la 900 - 950 mm.  Preturile sunt intocmite pentru sistem cu fixare pe pardoseala, pt o balustrada cu inaltimea totala de 900 - 950 mm si fixarea sticlei pe piese intre montanti. Pentru fixare laterala, pretul se intocmeste strict pe obiectiv. Transportul sau costul transportului prin curierat rapid in acest caz, cade in sarcina cumparatorului. Plata se efectueaza 70% avans la lansarea comenzii - 30% la ridicarea / receptionarea marfii.
     5. In cazul achizitiei balustradei rotunde din aluminiu cu bare verticale in regim de DISTRIBUTIE, profilele se livreaza la 6 ml. Preturile fac referire tot la sistem fixat pe pardoseala cu sticla fixata conform descrierii de la punctul 4, pentru fixare laterala pretul se intocmeste strict pe obiectiv.Transportul sau costul transportului prin curierat rapid in acest caz, cade in sarcina cumparatorului. Plata se efectueaza 100%  la lansarea comenzii / ridicarea marfii SAU ramburs prin curierat rapid.
    6. TERMENELE DE EXECUTIE SI /SAU DE LIVRARE, se vor stabili punctual, pe fiecare comanda / livrare in parte.
 
Pentru varianta vopsita in sublicromie IMITATIE LEMN  sau varianta vopsita electristatic RAL, va rugam sa ne contactati in vederea ofertei personalizate. 
Garantie pentru buna executie in cazul montajului 5 (cinci) ani.

 

Balustrade din aluminiu patrate cu sticla: Limbajul formelor drepte – Stil si Perfectiune. Design Exclusivist

Balustradele din aluminiu eloxat patrate cu sticla, au cea mai larga arie de acoperire: case, cladiri rezidentiale, cladiri comerciale sau de birouri, terase, restaurante, renovari de orice tip, piscine, etc. Pe Scari, terase, balcoane, construite pe modelul piesa pentru sticla cu montant, sau spider pentru sticla cu montant, sistemele de balustrada din aluminiu cu sticla intregesc personalizarea, eleganta si rafinamentul oricarui spatiu unde sunt instalate.Prin vastitatea de posibilitati in executia sticlei: simpla securizata, laminat-securizata, simplu laminata, clara, mata, vopsita, sablata cu model, taiata in diferite forme, cu gauri si/sau decupaje pe toata aria panoului de sticla, sistemul de balustrada din aluminiu eloxat patrata cu sticla intruneste toate cele trei conditii pentru un sistem exceptional: panorama nelimitata, estetica perfecta, curatire usoara.

Cu profile din aluminiu eloxat, fie in nuante lucioase fie mate, in variante clasice de productie: auriu, argintiu sau inox (café), eloxate color in variante de productie ce acopera o paleta coloristica larga sau eloxate imitatie decor lemn (Stejar auriu, Nuc, Mahon, Wenghe si alte nuante) si cu o vasta posibilitate in folosirea diferitelor de tipuri si modele de sticla, sistemul de balustrada din aluminiu eloxat cu sticla, reprezinta liantul architectonic perfect intre siguranta si design impecabil.

In functie de dorinta fiecarui client in parte si de locul de amplasare a balustradei din aluminiu, sticla poate fi inlocuita cu succes de alte materiale: policarbonat, plexiglass, eternit, lemn. Cea mai des intalnita varianta de schimbare a sticlei cu un alt material este: balustrada din aluminiu eloxat cu policarbonat, in acest mod se pot realiza cu usurinta GRADURI DIN ALUMINIU ELOXAT, costurile in comparatie cu sticla fiind evident mult mai mici.

Toate balustradele din aluminiu eloxat oferite de firma noastra, au certificare CE, certificari de rezistenta la impact si certificari de tratare a suprafetelor, durata de viata oferita de producator fiind de peste 30 ani.

Oferim clientilor sistemele de balustrada din aluminiu eloxat patrata cu sticla sau policarbonat, fie in regim de distributie: profile si accesorii - confectia si instalarea fiind in sarcina distribuitorului, fie catre client final gata executate - confectia si instalarea fiind puse la dispozitie de firma noastra, atat in Bucuresti cat si in orice oras din tara. Putem executa montaj de balustrada din aluminiu cu usurinta in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras.

Clientilor care vor sa-si execute singuri montajul sau in regie proprie, le putem oferi, la preturi avantajoase: KIT uri de balustrada patrata din aluminiu eloxat pentru sticla. KIT-ul consta in: montanti complet echipati, debitati la cote intre 400 si 1100 mm pentru instalarea pe pardoseala si pentru instalarea laterala, mana curenta le putem oferi la orice lungime dorita, intre 1 si 6 ml cu mentiunea ca facturarea se va face la metru linear. De asemenea, putem oferi la preturi avantajoase sticla sau policarbonat la cotele puse la dispozitie de catre client. Pentru detalii privind kit urile de balustrade va rugam sa vizitati AICI

Cei interesati de distributia sau revanzarea sistemelor noastre de balustrade din aluminiu eloxat, atat la nivel local cat si la nivel national, sunt rugati sa ne contacteze, politica noastra de crestere si dezvoltare s-a bazat inca de la infiintarea societatii pe o structura de vanzare occidentala ce respecta fair-play-ul commercial, astfel incat sa eliminam concurenta neloiala intre noi si distribuitorii sau revanzatorii nostrii.

Pentru preturi sistem balustrade din aluminiu eloxat la gata sau componente, vizitati AICI, sectiunea PRETURI.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic sau pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room-ul nostru.

Profile - sistem patrat cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg

Accesorii profile - sistem patrat cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg
 • 10.jpg
 • 11.jpg
 • 12.jpg
 • 13.jpg
 • 14.jpg
 • 15.jpg
 • 16.jpg
 • 17.jpg
 • 18.jpg
 • 19.jpg
 • 20.jpg
 • 21.jpg
 • 22.jpg
 • 23.jpg