• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • 0747.540.573

PRET VANZARE BALUSTRADA DIN STICLA

1.155 Euro / Ml, TVA si montaj inclus, balustrada sticla pe sistem ELEGANT AL50 

 Garantie pentru buna executie: 7 (sapte) ani

Pentru detaliile ofertei de pret, va rugam sa vizitati AICI 

Preturile contin:  sistemul din aluminiu pentru fixare laterala AL 50, sticla 10 mm clar securizata cu cant perimetral si gauri; mana curenta cu garnitura pentru sticla (rotunda sau patrata); confectie si montaj; TVA. Pentru montaje in afara Bucurestiului sau judetului Ilvof se adauga suplimentar o taxa de deplasare echipa montaj in functie de distanta si anvergura lucrarii (timpul de montaj).

Diversitatea tipurilor de sticlă şi a funcţiilor lor, oferă astăzi o mare libertate de a construi o veritabilă arhitectură de lumină, care satisface din plin exigenţele confortului modern. Intotdeauna eleganta si sigura, fara rame si profile, cu sau fara mana curenta, balustrada din sticla cu conexiune laterala pe elemente de fixare monopunct, innobileaza prin excelenta orice tip de contructie oferindu-i rafinament, siguranta, utilitate si echilibru estetic.

Elementele de fixare sticla monopunct pentru realizarea balustradelor din sticla oferite de firma noastra, sun agrementate si au certificare CE.

Oferim clientilor balustrada din sticla cu elemente de fixare monopunct atat in regim de distributie (doar elemenetele de fixare) cat si la gata executate - confectia si instalarea fiind puse la dispozitie de firma noastra, atat in Bucuresti cat si in orice oras din tara. Pentru confectie si montaj, oferim 3 ani garantie.

Cei interesati de distributia sau revanzarea elementelor de fixare sticla monopunct, atat la nivel local cat si la nivel national, sunt rugati sa ne contacteze, politica noastra de crestere si dezvoltare s-a bazat inca de la infiintarea societatii pe o structura de vanzare occidentala ce respecta fair-play-ul commercial, astfel incat sa eliminam concurenta neloiala intre noi si distribuitorii sau revanzatorii nostrii.

Oferim sistemul de balustrada din sticla C50 cu confectie si montaj la nivel local si national la preturi exceptionale, garantia oferita fiind de 10 (zece) ani.

Sistemele oferite pot fi pe profil din aluminiu tip sina continua, livrat la 6 ml, eloxat sau imitatie lemn, pentru sticla de 8, 10, 12, 16 sau 24 mm

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic sau pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room-ul nostru.

Elemente sistem pentru sticla cu elemente de fixare laterale

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.png
  • 5.png