• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • 0747.540.573
  • 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg

PRET BALUSTRADA DIN MONTANTI PLEXIGLASS CU  ALUMINIU:

1. 170 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus, cu montantii din plexiglass pe fiecare treapta sau la 20 - 25 cm unul fata de altul, cu mana curenta si accesorii pt mana curenta din aluminiu eloxat, fara bare orizontale, cu fixarea montantilor pe pardoseala;

2. 100 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus, cu montantii din plexiglass o treapta DA - doua NU sau la 40 - 50 cm unul fata de altul, cu mana curenta si accesorii pt mana curenta din aluminiu eloxat, fara bare orizontale, cu fixarea montantilor pe pardoseala;

3. 110 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus, cu montantii din plexiglass o treapta DA - doua NU sau la 40 - 50 cm unul fata de altul, cu 2 bare orizontale, mana curenta si accesorii pt mana curenta si bare orizontale din aluminiu eloxat, cu fixarea montantilor pe pardoseala;

4. 115 Euro / Ml cu TVA si montaj inclus, cu montantii din plexiglass o treapta DA - doua NU sau la 40 - 50 cm unul fata de altul, cu 3 bare orizontale, mana curenta si accesorii pt mana curenta si bare orizontale din aluminiu eloxat, cu fixarea montantilor pe pardoseala;

Detalii pret:  montantii din plegiglass fixati pe pardoseala, inaltimea totala a balustradei H = 900 - 950 mm deasupra mainii curente. Culori disponibile: Argintiu Lucios, Cafe (imitatie inox) lucios. Pentru montaje in afara Bucurestiului sau judetului Ilvof se adauga suplimentar o taxa de deplasare echipa montaj in functie de distanta si anvergura lucrarii (timpul de montaj)

*) Garantie pentru buna executie: 5 (cinci) ani

Balustrada din cu montanti din plexiglass si aluminiu: Rafinament. Claritate. Duritate. Siguranta. 

Asumandu-ne misiunea de a oferi pietei din Romania toate solutiile existente in domeniul Balustradelor din Aluminiu si din Sticla intr-un singur loc, venim in intampinarea ta cu o solutie si o abordare a sigurantei relativ noua in tara noastra: Balustrade din Plexiglass cu Aluminiu. Fiind transparent si durabil, oferind un aspect luxuriant si creand o atmosfera deosebita plexiglass ul in combinatia cu aluminiu eloxat asigura elementul arhitectural al sigurantei desavarsit in orice spatiu.
Cu o foarte buna transmitanta luminoasa in asocierea iluminarii montantilor din plexiglass cu led-uri poti crea simplu, din spatiul tau un basm oriental. In variante de culori precum: alb, auriu, bronz, roz sau albastru turcoaz, balustradele din plexiglass se intretin foarte usor, curatirea se face simplu cu o carpa umeda, fara folosirea de materiale ce contin alcool sau solventi.

Elementele din aluminiu (mana curentă şi accesoriile de fixare) sunt executate din aluminiu eloxat, fie în nuanţe lucioase, fie mate, colorile eloxate oferite pot fi: auriu, argintiu, si bronz (café). De asemenea pot fi vopsite electrostatic orice RAL sau imitatie décor lemn (stejar auriu, mahon, nuc, wenge).

Balustradele din plexiglass se pot executa cu montantii fixati aproape unul de celalalt (pe fiecare treapta sau 250 - 300 mm unul fata de altul) si mana curenta, sau cu montantii fixati la anumite distante intre ei ( 500 - 800  mm) si bare orizontale intermediaree (doua sau trei). Montantii au circumferinta de Ø38 mm.

La capetele tronsoanelor de balustrade se fixeaza montanti mai robusti care confera o imagine bine stabilita spatiului interior. Acestia au circumferinta de Ø50, Ø65, Ø80 sau Ø100, in functie de modelul ales.

Sistemul nu este pe stoc, termenul de livrare este de 30 zile de la data contractului si platii.

DESPRE PLEXIGLASS:

-        Polimtacrilat se bazeaza pe un material termoplastic
-        Are  mare transmitanta luminoasa
-        Este de 6 ori mai rezistent la impact decat sticla
-        Partea rupta dintr-o bucata de plexiglass nu genereaza margini ascutie si nu raneste
-        Temperatura maxima de rezistenta este de 80° C si este un termoplastic combustibil
-        Temperatura de auto-combustie este de 400°C, la 250°C poate sustine flacara

In toate formele, transparent si colorat are un aspect luminos.
Pentru preturi pe componente ale sistemului de balustrada cu montanti din plexiglass si aluminiu va rugam vizitati AICI.
Pentru prezentari, va astetam in Show Room-ul nostru.